Heej :)

Heeej! =)

Snabb uppdatering nu ikväll. Har bara pluggat hela eftermiddagen och sen var jag och passade Ella ett par timmar ikväll :) Mycket mys! O lite extra pengar, ska dit på torsdag igen :)

Tänker fortfarande huuur mycket som helst på hur jag vill ha studentmössan! Guuud, kan inte bestämma mig och vi ska prova ut imorn. Önska min lycka till!

Nu måste jag fortsätta plugga ( a )

Sov gott och ha en fortsatt bra kväll :)
Kram!


Stress

Har precis kommit hem från skolan... Var och betalade och hämtade mina teoriböcker på körskolan direkt efter så nu är det gjort :)

Kan tyvärr inte skriva mycket mer för måste plugga nu och sen kl 17 ska jag passa Ella :)

Ha en fortsatt bra dag :)
Kram

Ännu en dag

Nu har jag precis kommit hem från jobbet.. Känns lite tufft eftersom jag ska upp tidigt till skolan imorn. Men det får väl gå.

Nu ska jag äta, är sviiin hungrig!
Hoppas ni haft en bra dag iallafall :)
Kram

Herregud

Så, nu ska jag fixa uppdatering :) Tänkte gjort det igår kväll, men då la mitt internet av helt plötsligt. Maximal otur!

Men jag var iallafall på Lundakalaset igår kväll med bland annat Sanna och Carro :)
Var först och kollade på rix fm festivalen och sen gick vi till Stortorget ett runda.

Gårdagens :

Jeansleggings från Gina
Linne från hm
Tröja från hm
Öronhänge från ur och penn

Sen kom pappa och hans sambo och hämtade mig i Lund. Pappa han körde mot enkelriktat på en gata så var den en moppe som belv lite förbannad som började köra efter oss. Fattar inte hur dom tänkte :p Moppen gick max i 50 och vi körde ifrån dom lätt! Haha, men det var kul (a)
Sen körde vi till Åsas jobb på sjukhuset där hon jobbar med små, förtidigt och sjuka bebisar. Den minsta som var där sa hon fick plats i en hand! Herregud vad små de var. Jag fick med mig den minsta blöjan dom hade där. Jämförde med min mobil på en bild för att ni ska få se hur liten den är!



Helt sjukt va liten och den böjan går ändå upp till hakan på de minsta bebisarna!

Nu måste jag plugga :( Sen ska jag jobba, 12:15-21:00.. Så får se om det blir uppdatering ikväll eller inte :)

Ha det fint! =)
Kram

 


Student-panik!

Har precis kommit hem från jobbet.. Är helt slut trots att jag bara har jobbat 4 timmar. Men det är väl så det ska vara :) eller ?

Sitter och kollar lite på studentkläder och studentmössa. Trodde inte man skulle bestämma sig såhär tidigt, men vi har tydligen utprovning på skolan nästa vecka så jag blev lite smått nervös :o Lixom, vad ska jag ha för mössa, vad ska det stå på den? Jag har absolut ingen aning. Fick lite panik när jag såg affischen om det i fredags på skolan... Men det ordnar sig väl :) Om pappa betalar förståss, annars klarar jag nog inte det. Tro nu inte att jag är bortskämd för jag är allt annat än det! Pappa betalar absolut ingenting, förutom mat och tak över huvudet! Så jag hoppas att han iallafall kan bidra med lite nu till studenten...

Nä, nu ska jag sätta mig med det underbara plugget igen..

Vill föresten tipsa om den här länken igen :)
http://www.viraltrafik.se/?suundmark
Läs längre ner för att få veta vad det är!

Ha det fint
Kram


Godmorgon!

Vaknade tidigt idag.. FÖR tidigt :( Det var någon som hade startat tvättmaskinen så den pep huur länge som helst vid kvart över 8 imorse.. Jag gick upp och stängde av den och kunde såklart inte somna om igen. Så jag gick upp, städade lite, åt frukost och pluggade en stund. Tänkte bara skriva ett kort inlägg här sen ska jag gå och plugga igen innan jag börjar jobba 11:30.

Lundakalaset börjar idag :) Vet inte om jag sticker in ikväll med någon och kollar på rix fm festivalen. Får se hur jag känner mig efter jobbet :)

Ha en underbar dag!

Föresten..

Tänkte också länka till en sida ikväll :)

http://www.viraltrafik.se/?suundmark

För att bli medlem ska man besöka ett antal bloggsidor som kommer upp om du klickar på länken. När du har kollat på sidan i 60 sekunder kommer en kod upp som du sen ska kopiera och klistra in längst ner på startsidan. Så ska du göra 7 gånger. Det betyder alltså att de du klickar på får fler besökare och det kan du också få! När du sen har blivit medlem får du en värvningslänk så att du kan få fler besökare. DÅ hamnar alltså DU på första plats i den listan med bloggar/hemsidor som ska besökas! :)
Klicka på länker för att läsa mer! Det är helt gratis att bli medlem såklart :)

Ha en fortsatt bra kväll =)
Pusss!

Dagens



Jeanslegging från gina
linne från jc
jeansjacka från gina
väska från wedins :)

tjugoåttondeaugustitvåtusennio

Freeedag! =)
Lång dag i skolan, med ca 3 timmars håla mitt på dagen. Jippie. Jag och Tessi stack in till Lund en runda och gick lite där. Kollade lite på hm, gina och såna roliga affärer :) Köpte en tröja på hm (99 kr), en sjal på indiska (79,50 kr) och 3 par öronhänge på ur och penn (40 kr rea) =)

(Klicka på bilderna för att få dem större)

På eftermiddagen stack vi tillbaka till skolan för ca 2 timmar matte C. Toppen ;)
Sen blev det mat på pizzeria med Tessi och Jelena :) Vi införskaffade oss även lite godis eftersom vi skulle gå på bio och se Harry Potter och halvblodsprinsen. Andra gången jag ser den på bio förövrigt.. haha.
Tack för en trevlig kväll!
 

tjugosjundeaugustitvåtusennio

Godkväll ;) (eller vad man säger)
Kom precis in efter en joggingrunda :) Gillar att det börjar bli en utav mina rutiner.

Imorse gick jag upp tidigt, typ halv 6. Började 8 idag istället för 8:20 som jag brukar börja de flesta dagarna.. Så jag fick cykla hemifrån halv 7 för att kunna ta tåget från Kävlinge 7.. Drygt att jag ska behöva göra det i ett år nu.. Men men, bor man på landet så gör man :p Tar lång tid att ta sig till skolan.

Dagens


Nä, nu ska jag gå och duscha sen ska jag plugga lite på vårt prov som typ handlar om utvecklingsteorier och barns utveckling.. Sen sova ;)

Godnatt
Pusss!


tjugosjätteaugustitvåtusennio

Gud, händelserik dag idag.. Var först i skolan som vanligt och gjorde inget speciellt. En lektion hade vi skapande så vi typ ritade och målade lite :)
Efter skolan skulle jag och Jelena gå till banken, men då var den såklart stäng! Maximal otur.. Så jag stack hem, satte mig lite vid datan, pluggade och lagade mat. Sen stack jag till träning 19-20, ganska slappt. Vi gjorde bara lite närspelsövningar :) Sen var det bara snabbt hem (inom ica och köpte godis (a)) och bytte om sen stack jag till ett möjligen barnpassningsjobb. Träffade iallafall mamman till barnet jag ska passa och vi pratade lite och så. Trevligt :) Barnet visade sig också vara en som jag haft under min praktik på Vikens förskola. Så jag visste redan vem det var :)

Kom föresten på att jag fyller 18 om 3 månader =D Längtar !

Dagens:

Jeansleggings, långärmad tröja, linne och fiina skor :)

Nä, nu ska jag sova. Så godnatt! =)
Pusss!

Lalala

Har precis kommit in från en springtur (idag igen). Så måste snart hoppa in i duschen om håret ska hinna torka innan jag lägger mig.

Har försökt deigna om min blogg också ikväll, vilket gick sådär.. Men men, jag lär mig lite efterhand :)



Gårdagens!

NU, ska jag hoppa in i duschen :)
Pusss!

Idaag

Har varit hemma från skolan en stund nu och hunnit koppla av lite.. Måste snart sätta mig och plugga och läsa körkortsteori. Tråkigt, men måste göras.
Började med projektarbetet idag.. Fy vad mycket som ska göras alltså! Det känns inte som att det är så mycket, men det är en hel del.. Så började planera lite idag tillsammans med Jelena =) Så får vi se vad det blir av det ;)

Nu ska jag nog gå och baka chokladbollar. Sen sätta mig ner och plugga..



Pusss!

You don't know what you got until you're missing it alot

Snabb uppdatering..
Kollade på män som hatar kvinnor efter maten idag =) Har läst boken också, men filmen var ändå sååå bra. Annars brukar jag tycka att filmer av böcker alltid är sämre än böckerna. Så glad överraskning :)
Har precis kommit in från en joggingtur på 45 minuter. Härligt! Så nu sitter jag här helt röd i huvudet och känner mig lagom fräsch ;)

Ska hoppa in i duschen, sen gå och sova :)

Godnatt allihopa!


Måndag

Började skolan idag kl 10. Första lektionen var inställd annars skulle jag ha börjat 8.20. Härligt med sovmorgon =) Påbörjade lite nya kurser idag i skolan, så det hände inte jätte mycket..
Slutade 14.00, då stack jag och Tessi in till Lund en runda.. Skulle fixa lite saker. Jag skulle bland annat skriva in mig på körskolan (äntligen). Har tänkt ta tag i det hur länge som helst nu och nu blev det av =) Så bokade ett antal körlektioner, fick lite lappar om teorilektioner och annat. Bara 3 månader kvar till jag fyller år nu så nu gäller det!

Nä, nu ska jag gå och plugga lite gott folk..
Pusss!

Heej =)

Nu har jag äntligen tid att sätta mig en stund vid datan.. Känns som att jag har fullt upp hela dagarna :p Skänt på ett sätt, men man hinner knappt slappna av.. Men idag har jag iallafall jobbat igen, 11-16.15 blev det idag. Lagom, så jag hann hem och starta en maskin tvätt, städa (igen) och sätta mig här en stund ;) Måste snart gå och plugga :( Helt sjukt, skolan har varit i två dagar och jag har plugg att göra.. Man undrar ju vad lärare tänker ?

Åh, är så glad att min kamera funkar igen! =D
Lägger in bild på ngn av de senaste dagarnas outfit :)


Pusss!


tjugoandraaugustitvåtusennio

Heej!
Fick ett samtal imorse från Jessica från jobbet som undrade om jag ville jobba längre.. Snäll som jag är går jag med på att jobba två timmar längre.. Så jobbade 11-18. Skulle egentligen bara jobbat till 16.15, men inte fel med lite mer pengar :)

Även om jag inte började jobba fören kl 11 idag så gick jag upp vid 9 för att hinna städa rummet. Det såg ut som en katastrof ( a )
Före


Efter


Lite stolt faktiskt ;)
Efter jobbet blev det att plugga ifatt på matten.. Sen lite körkortsteori på det!

Nu ska jag läsa lite andra bra bloggar. T.ex. stinalee :)
Pusss!

Tips!

Är det någon som har ett bra tips på hur man designar bloggen bra? Jag får det aldrig riktigt bra och då blir det bara fult..

kväll

Det blev inget Malmö ikväll, det regnade så kände inte riktigt för att åka dit..
Så har precis ätit kycklingsalad (från Valentino), mycket gott ;) Sitter vid TV:n och glor på film.. Ganska tråkig, men har inget annat att göra..


tjugoförstaaugustitvåtusennio

Heeej!
Så var första riktiga dagen i skolan avklarad.. Kommer bli riiktigt drygt på fredagar dett året. Slutar 15.20 och eftersom man bor mitt ute i ingenstans kommer jag inte hem fören kvar i fem.. Jippie! Men men, det får gå. Det är ju trots allt sista året ;)
Dagens:

Jeansleggings, linne, tröja och jeansjacka.
Enkelt! :)

Var ute och sprang igår kväll, sjukt härligt :) Rensa tankarna lite, vilket behövdes. Var inte alls på humör igår.. Orkade inte ens göra en kvällsuppdatering här... Men idag är jag på liite bättre humör iallfall. Ska snart in till MF om de slutar regnar vill säga ( a )

Ha de bäst
Pusss!

tjugondeaugustitvåtusennio

Heeej!
Idag började skolan för min del. Åkte dit tidigare (ca en timme tidigare faktiskt) för att äta tårta :D Vipan fyller tydligen 20 år detta året, så gratis tårta är ju inte fel ;)
Annars gjorde vi faktiskt ingenting i skolan. Vi fick lite viktiga papper, schema och en almanacka. Tror vi hade typ samling i 40 minuter ungefär.. Känns lönt.. Men imorn börjar allvaret :( Med samhällskunskap, idrott och matte c. Jippie!

Pusss!

Malmöö

Har precis kommit hem från Malmö :) Var med Tessi, Jelena, Simon och syster och kollade på nrj in the park. Sjuuuukt mycket folk..

SKa dit på fredag såklart :) Någon mer som ska dit? :D

Pusss!

Jaaa!

Yeeees :D Nu har jag beställt batteri till min kamera :D Snart blir det massa foto igen!

Malmööö

Heeej!
Var sjukt trött när jag kom hem igår kväll så orkade inte skriva vad som hade hänt under kvällen.
Men jag tog iallfall tåget från Kävlinge till Malmö för att möta upp Thale där :) Sjukt längesen jag träffade henne.
Vi gick runt lite i Malmö och bara kollade på folk o så. Sen vid 7 började Lena och Orup spela så vi kollade på det fram till 8. Trodde inte de skulle vara något att se, men de var faktiskt hyfsat :) Lite gamla låtar blandat med nya.
Lägger in bilder när Thale skickat till mig ;)

Idag ska jag först till Lund vid 3 med Jelena. Sen ska jag, Tessi, Jelena och syster kolla på nrj in the park i malmö kl 19 :)
Så nu måste jag fixa lite här och gå ut med Nora..
Pusss!

artondeaugustitvåtusennio

Heeej!
Nu har jag och syster precis varit ute och klippt gräset... Tråkig, men vi var tydligen tvungna. Så nu sitter vi här med varsin kopp te :) Tyckte jag vi förtjänade!
Vi måste nog snart sticka ut en långrunda med Nora också..


Sen ska jag in och duscha o fixa mig. Sen bär det av till Malmö med Thale :) <3 Myys. Hon börjar skolan idag förresten ;D mohaha. Nä, jag ska inte va taskig :) Elin börjar imorn och hon är heeeel deprimerad idag för det :p

Nä, nu ska jag lyssna på Janet Leon och sen ska vi gå ut med Nora...

Ha en fin dag
Pusss!

sjuttondeaugustitvåtusennio

Jag och Elin lagade middagen idag.. Blev inte alltför gott ( a ) Vi kan inte direkt skryta med att vi är bra på att laga mat, men vi försöker :p
Övningskörde en runda med pappa efter maten. Körde lite landsväg och parkering :) Körningen börjar sitta nu, så nu ska jag bara träna på allt annat.. Ska börja på körskola nästa vecka och köra där lite då och då. Den mesta körningen får jag dock göra hemma.. Teorin går också framåt :) Riktigt nöjd själv faktiskt.

Men nu ska jag umgås med älskade syster och kränga popcorn ( a )

Pusss!

Schema

Har sett hur mitt schema kommer att se ut detta året.. Eller iallafall hur det typ kommer att se ut. Det blir nästan alltid några ändringar när man väl har börjat. Har hysat långa/korta dagar så det här ska jag nog fixa! ;D

Nu ska jag äta lunch med kära syster :)

Pusss!


Hjälp !

Skolan börjar på torsdag! Vill verkligen INTE börja igen, känns liiite jobbigt faktiskt. Det är dock bara ett år kvar och sen är det slut :) Men ändå...

Tar iallafall vara på de sista dagarna på lovet nu. Ska till golfbanan en runda idag och tisdag, onsdag blir det malmöfestivalen :) Så det händer lite i veckan iallafall.
Om det är ngn som vill ses när man ändå är i malmö, let me know :)

Pusss!

Morgon

Heeej!
Nu har vi nyss ätit frukost och tagit det lungt. Blir nog att ut och gå en runda sen (nu när det är uppehåll) innan vi drar till Alvesta för att ta tåget till Lund igen..

Drömde något heeeelt sjukt inatt ! Vilket jag inte tänker berätta . Hihi

Ha de bäst
Pusss!

Ullared



Det blev en tripp upp till Ullared idag :) Körde tidigt imorse så vi skulle hinna innan dom stängde vid 4.
Tänkte först inte köpa så mycket, meeen hur blev det? Jo, jag kom då hem med 3 kortarmade, en långarmad, ett par jeans, en tunika, ett par tights och en jacka.. Så det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Men jag hade inte förväntat mig det ändå ( a )
Så, imorn tar jag och Elin tåget tillbaka till Lund igen med alla våra grejer. Tillbaka till verkligheten..
Är vi inte hemma allt för sent blir det en tur till golfbanan på eftermiddagen/kvällen. Hade behövt rensa tankarna lite, så golfbanan blir peeerfekt :)

För övrigt är min mobil snart död... Glömde såklart min laddare hemma så nu har jag snåålat med batteri i flera dagar :) haha. Förhoppningsvis håller det till imorn, men stänger av den under natten så den inte drar batteri då.

Ha det bäst
Pusss!

Landet

Heeej!
Vi fixade lite grillning här ikväll, myys :)
Sen slängde vi oss i soffan med lite dippa och sånt. Är det fredagsmys så är det!
Imorn bär det av till Ullared :) Ska försöka införskaffa mig lite tråkiga men nödvändiga saker till skolan och massa annat kul :) Vi blir nog där i princip hela dagen imorn. Såå jag blir nog liiite seg på att svara på sms kanske ( a )
Åh håll i er nu! Jag ska faktiskt också köpa ett nytt batteri till min kamera imorn (min kamera har som sagt inte funkat på typ ett halv år nu för jag är så jävla lat som inte orkar köpa nytt batteri). Så jag hoppas jag hittar ett :D

Pusss o godnatt <3

fjortondeaugustitvåtusennio

Heeej!
Nu är jag och syster uppe i Småland hos vår moster :)
Igår gickv i en runda i Växjö i ösregnet. Köpte två lite större klämmor på hm för 19,50 kr. Så det blev en billig shoppingrunda :) Sen åt vi lite på Waynes och sen satte vi oss på Mc Donalds för att vänta på att Ingela skulle hämta oss.. Alla affärerna hade stängt så mc donalds var det enda som hade öppte nästan..

Blev lite besviken när jag nyss kollade ut.. Innan var det skinande sol och ganska varmt och nu är det bara massa moln.. Aja, det blir nog kanske grillning ikväll ändå :)

Nä, nu ska jag vara lite social :)

Pusss!

trettondeaugustitvåtusennio

Heeej!
Kom nyss hem och nu ska jag åka iväg igen.. Kom som sagt hem från golflägret igår. Tänkte ta lite kort om vad som hände.. Alla bodde i samma hus så vi blev tilldelade rum om 4 eller 2 stycken. Första dagen tränade vi bara massa, vilket iof var bra. På kvällen upptäckte vi att vi hade getingbo i vårt rum och att det var ett par getingar i rummet.. Så vi bestämmde oss för att INTE sova i det rummet. Jag och Lina la oss i soffan ute i tv rummet och jag har nog aldrig sovit så dåligt! För fy vad obekvämt det var.. Men aa, det var bättre än att ligga inne bland getingarna..
Andra dagen på golfbanan tränade vi och spelade 18 hål och jag var sjuuuukt trött... Den kvällen bestämmde vi oss för att åka och bada vid nio tiden, men då blev det massa tjat från en surkärring att dom som var under 25 inte fick köra för att då täckte inte försäkringen om dom skulle krocka och sånt... Så det slutade med att vi gick över hela golfbanan till någon sjö länge bort, som bara visade sig vara lera och äckligt vatten.
Tredje dagen var nog alla trötta, för vissa jag ju liiiite jobbiga och sprang runt och höll på hela tiden... Men i det stora, har det faktiskt varit kul :)
Så idag ska jag bara packa upp mina väskor och sedan packa dom igen. Ska nämnligen till moster i Småland idag med Elin. Åker i eftermiddag och kommer hem någon gång på söndag :) Idag kommer jag och Elin spendera lite tid i Växjö innan Ingela hämtar oss, så får se vad vi hittar på. Kanske skriver lite uppdatering när jag är där. Får se.

Ha de bäääst
Pusss!

tolfteaugustitvåtusennio

Heeej!
Jag är hemma i Kävlinge igen! Ska fixa lite nu, uppdaterar senare istället :)

<33

niondeaugustitvåtusennio

Heeej!
Får fortfarande inte över några bilder på datorn :( Ganska drygt.. Elin vägrar hjälpa mig så det lär dröja ett tag till iallafall.

Imorse var jag inte glad alltså! Jag skulle köra till macken och tanka moppen. Så matar jag in en hundralapp och ska börja tanka, nej men då kommer det ingen bensin.. Så jag ringde han som ägde macken och sa att jag inte fick någon bensin och att jag blivit av med en hundring. Ska in där imorn och få tillbaka den :) Men de va iiinte kul att stå där. Stressad var jag också för jag skulle köra och jobba! Kom i tid iallafall :)

Skriver inte på ett tag nu. Åker tidigt imornbitti till Kristianstad på golfläger och kommer hem på onsdag eftermiddag.
Så nu måste jag fixa det sista med tvätten och börja packa, sen ska jag bara käka med min "familj" och sen soooova :)

Ha det bääst
Pusss!

igeeen

Heej igen!
Farmor och farfar åkte för ett tag sen så nu har jag bara gjort iordning mig. Vi ska iväg ikväll och fira Markus i Löberöd som blir 18. Gud vad jag längtar till jag fyller 18 alltså! Det är drygt 3,5 månad kvar, låt dom gå fort :)

Kan ju som sagt inte lägga in bilder, så mina inlägg blir ganska tråkiga eftersom jag hade tänkt lägga ut bild på kvällens outfit :( Men vem vet, det kanske kommer imorn :)

Nej, nu ska jag bara fixa det sista med sminkning sen ska vi sticka :)

Ha en riiktigt fin mysfredag (kommer och tänka på reklamen på radio där dom sjunger om fredagsmys, love it)

Pusss!

åttondeaugustitvåtusennio

Heeej!
Nu har jag bokat tågbiljett till Växjö, så nästa vecka åker jag och Elin upp till moster och hälsar på :) Ska vara där torsdag-söndag och en av dagarna beger vi oss till Ullared med kusinerna :) Då ska det handlas! Ska iallfall handla block och sånt till skolan.. Är så dyrt om man handlar det på Åhlens eller något.

Tänkte egentligen uppdaterat med bilder igår kväll, men jag fick inte in några bilder på datan.. humm, får lösa det problemet senare idag för nu ska jag fika lite med farmor och farfar som precis kom :) Sen måste jag köra till Center Syd och fixa lite och tvåtta klart inför nästa veckas resa.

Ha en skön dag
Pusss!

!

Världens jobbigaste människa fyller år idag..

Hoppas jag kan flytta hemifrån snarast efter gymnasiet!!

sjundeaugustitvåtusennio

Heeej!
Guuuud vad varmt och skönt det är idag :D Blir nog ut och sola en stund idag.
Måste iallafall städa innan, vi ska ha gäster ikväll så det måste göras.
Ska försöka hinna fixa bandage oxå.. Börjar bli ganska jobbigt att inte ha något som stödjer upp foten. Såfort jag vrider den lite fel på något håll så gör det ont. Men men, så går det om man är klantig ( a )

Nä, nu ska jag gå och börja dammsuga och sånt sen ska jag slappa ute i solen :)

Pusss!

ajaj!

Heeej igen! :)
Gick ut en stund efter jag skrivit imorse och läste teori. Men sen blev det för varmt, hur kan det bli det? :s men jaa, det kändes inte som Sverige väder..

Jag tvingade ut syster en stund när jag varit inne ett tag. Så vi gick ut och kastade lite boll med Nora :)

      

I eftermiddags cyklade jag och syster till Kävlinge för att fixa lite. Vi gav oss alltså ut i värmen... Usch!
Vi gick bland annat in på biblioteket för att hämta blanketter till lånekort. När vi sedan gick ut därifrån... ja, gissa vad som hände... Jag ramlade i deras betongtrappa!! Jag missade alltså sista trappsteget och satte mig på min egen fot... Skratta inte! Hon som gick bakom mig blev helt förskräck och frågade om jag var okej. Jag sa att jag var det, kände ingenting just då.. Men när vi skulle börja cykla hem igen kände jag att det hela tiden gjorde ont att röra på foten så jag la ett isbandage när vi kom hem... Och nu bara dunkar den och är helt röd på ena sidan. Det gör ont när jag stödjer på den och så.. Stukat eller vrickat? Jag vet inte...
Skulle egentligen spelat tävling imorn i Malmö, men får väl ringa och säga att jag har skadat mig. Typiskt!

Pusss!


sjätteaugusttvåtusennio

Heeej!
Har precis städat färdigt nu på morgonen..
Det är fint väder så det står mellan att ut och sola eller köra till golfbanan :) Blir förmodligen att sola, vet ju aldrig när solen bestämmer sig för att försvinna igen.

Ska försöka ut och övningskörs med pappa ikväll om vi hinner. Har börjat på allvar nu med att övningsköra minst en gång i veckan och läsa teori. Längtar efter körkort. Men vem gör inte det ? ;)
Kanske ska lägga mig i solen och läsa teori så fixar jag två flugor i en smäll... Ja, det blir det nog :)


Golfbrännan är sååå synlig.

Pusss!

femteaugustitvåtusennio

Heeej!
Orkade inte uppdatera igår.. Det blev inget Center Syd så jag och lillasyster gick till Copp och köpte chips, dippa och läsk istället och kollade på film :) Myys..

Har precis kommit hem från jobbet.. Jobbade 12-15. Knappt lönt, kändes som att man bara åkte dit sen åkte man hem igen.. Men men

Ska duscha och göra mig iordning snart och sen ska jag in till grannarna och passa deras son Elias :) Världens sötaste unge ( a )

Ha det bääääst
Pusss!

fjärdeaugustitvåtusennio

Heeej!
Har precis kommit hem från golfbanan. Var där med Elin (dittvingad) i typ 1,5 timme.
Ska köra till banken nu och fixa med pengar sen ska vi sticka till Center Syd :)

Fixar uppdatering senare idag

Pusss!

tredjeaugusttvåtusennio

Heeej!
Vaknade imorse vid 7 av att det åskade och ösregnade som faan!
Somnade som tur var om, skulle inte upp fören vid 9 för att kunna sticka till jobbet. Jobbade 11-15, knappt lönt men ändå.

Skulle egentligen ha åkt till Linnea ikväll, men så blev det inte :/ Vi kom fram till att det var bättre att ses en annan dag under veckan :)

Så nu sitter jag här igen, framför datan. Gör jag inte alltid det lixom ? ( a )

För övrigt saknar jag den här personen som jag kanske ska träffa på Lördag. Mys :)



Pusss!



andraaugustitvåtusennio

Heeej!
Spelade sista 18 hålen idag på KM. Gick ungefär lika dåligt som igår, men jag kom iallafall inte sist :)

Syster kommer snart in till Lund med tåget så vi ska in och hämta henne. Annars händer det inte jätte mycket..
Jobbar imorn sen drar jag upp en sväng till Kristianstad och träffar Linnéa :) Mycket mys.

Pusss!

Förstaaugustitvåtusennio

Gratis är bäst! (a)

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=210626

Förstaaugustitvåtusennio

Heeej!
Har spelat 36 hål första dagen på KM idag. Fy faaan säger jag bara! Spelade så grymt dåligt att det var deprimerande..
Har 18 hål kvar imorn så för väl göra det bästa utav situationen antar jag. . :)

Är väldigt sugen på att köpa den här sjalen på Gina när jag får min lön..


Nä, snart kommer grannarna in hit. Ska grillas lite :)

Pusss!

RSS 2.0