Lördag kväll

Hej! :)
Hemma från jobb nu. Är riktigt trött idag så det blir att ta det lungt ikväll :)
Måste plugga lite matte, historia och teori. Tråkigt, men nödvändigt..

Nu ska jag äta pizza så vi hörs sen :)
Kram


:)

Heej :)
Hemma efter jobbet nu och har precis tagit en dusch. Sjukt härligt!
Snart kommer M så jag ska fixa mig lite, käka och plocka ordning lite.

Ha en bra kväll
Kram på er! :)


Fredag

Godmorgon!
Har precis masat mig upp och ätit lite frukost. Ska snart ner till banken och fixa lite. Sen blir det jobb 12.00-17.00. Lagom tid idag, orkar inte jobba så länge :p


Efter jobbet ska jag nog träffa M

Ha en underbar fredag :)
Kram


Torsdag

Hej på er :)
Jobbade idag mellan 11.00-19.00. Var sjukt lite folk så jag fick lite ny utbildning :) Helt okej arbetspass. Efteråt gick jag och syster på Center Syd och köpte en ny jacka till henne. Vi köpte också hårfärg så nu har jag precis färgat hennes hår :) Sjäv kom jag bara hem med Dove Body Lotion.

Ha det bäst :)
Kram


Disney

Just nu sitter jag här och är väääldigt nostalgisk! :) Lyssnar på disney låtar och kollar på avsnitt ur barnprogram.
Kalla mig barnslig, men det är såå mysig :) Jag vill vara liten igen. Ett liv utan problem och bekymmer :)

Ska snart sova, blir jobb imorn.
Så godnatt på er! :)


Heej

Heej!
Nu är jag tillbaka. Har haft det ganska bra med tanke på omständigheterna.. Hände lite grejer som jag inte riktigt var med på och som jag inte riktigt kan greppa.
Men jag har iaf njutit av tiden och tagit det väldigt lungt.

Sitter här vid datan med en kopp te och tänka ljus. Mys! Behövde ha lite tid för mig själv, även om inte alla förstår det..

Kram på er!

Today



Jeansleggings från Gina
Linne från JC
Kofta från Gina
Örhänge från Indiska


Hörs på onsdag, ha det bäst :)
Kram

091026

Godmorgon! :)
Ska snart sätta mig och äta frukost, men tänkte bara skriva här lite snabbt först.
Idag händer det lite saker faktiskt. Jag har körlektion 13.00, sen ska jag vänta i stan lite för sen tar jag tåget till mormor vid 3 tiden :) Så då har jag inget internet fören på onsdag igen ;)

Ha de bra! :)
Kram

Snart

Snart, snart, snart är det min tur! :D

Nu ska jag plugga teori, jippie ;)
Kram


Bilder

 

 


Jag upptäckte att jag gjorde samma min på nästan alla bilder ..

Kram på er!

Gårdagen

Heej :)
Sorry för dålig uppdatering igår. Men jag gjorde först högskoleprovet hela dagen, vilket gick dåligt. Fick 38 av 122 (a) haha. Men är ändå nöjd för att bara ha gjort det en gång :)
Sen var det fest på kvällen :) Mys! Kom lagom mycket folk och det var ingen som blev aggressiv eller höll på, så det blev lyckat :) Tack Emma och grattis!

Bilder kommer när jag kommer hem. Sov hos en polare inatt så nu ska vi snart äta frukost :)

Kram på er

Höstlov!

Heej :)
Sista skoldagen idag! :D Hade simning på idrotten, livräddning som gick åt helvete ^^
Efter skolan köpte vi present till Emma som har fest imorn :) Köpte även en klänning som jag ska ha imorn.

ikväll blev det film och chips med Jelena :) Pepparmig inför högskoleprovet imorn (a) Är faktiskt nervös nu..

Ha det bäst! :)
Kram på er


Plugg

Såja, då var matten avklarad. Nu ska jag bara skriva klart min projektrapport och repetera inför provet imorn.

Just nu sitter jag här med en kopp te :) Kollar runt lite på hemsidor. Hittade en fin väska på Lindex förra gången jag var där :) Ska köpa något liknande..


99 kr på Lindex

Nu måste jag fortsätta plugga!
Kram på er

091022

Heej! :)
Morgonen var hemsk.. Mådde verkligen sämst. Försov mig och kom för sent till skolan. Gjode absolut ingenting på matten. Skrev lite och tänkte på massa annat. Så nu måste jag snart sätta mig och göra matte. Får se om jag förstår något. Vår mattelärare är urgullig! Imorse frågade hon om vi ville ha varm choklad och så gick hon och hämtade det till oss. Love!

Hade övertid idag i skolan för att vår lärare skaresa bort efter lovet.. Sen stannade jag kvar en stund med en polare och pluggade lite EU som vi har prov på imorn (a)


Snart är det höstlov!
Kram

..

Orkar inte blogga idag.. Mår fruktansvärt dåligt.

Ni glömmer väl inte ?

Glöm inte att ni kan följa mig på bloglovin :) <3




Tisdag

Hej på er :)
Nu har jag tagit en välförtjänt rast från pluggandet. Jag kom hem vid ett, började plugga då och slutade för en tjugo minuter sen ungefär.. Så just nu är jag helt slut!
Nu ska jag faktiskt ta och plugga en stund till, laga lite mat till mig själv och sen cykla till Ella.

Ha en bra eftermiddag/kväll! :)
Kram


091019

Hej :)
Dagen har erbjudit blandade känslor. Har haft jätte ont i halsen hela dagen och somnade inte fören halv 2 inatt på grund av det.. Men men, jag gick till skolan iallafall och jag är glad att jag gjorde det! Så mycket som jag har skrattat idag har jag inte gjort på länge :) Riktigt skönt, jag behövde det!
Efter skolan hade jag körlektion som gick bra faktiskt :) Sen direkt efter det var det teorilektion, lika bra o ta allat på samma gång när man ändå är där ;) haha, nä det råkade bara bli så faktiskt :)

Nä, nu ska jag läsa lite om EU, skriva projektrapport och sen sova :)

Ha det fint
Kram :)


Lillasyster och Nora <3


NEJ

Usch, det känns som att jag kommer bli sjuk. Sitter här i mjukiskläder och fryser. Har ingen aptit och känner mig helt slut. Så jag får väl se hur jag mår imorn bitti. Förhoppningsvis kan jag gå till skolan eftersom vi har redovisning och jag hatar att lämna de andra helt själva. Plus att jag har körlektion och teorilektion imorn efter skolan så jag måste verkligen hålla mig frisk!

Nej, nu ska jag nog ta och lägga mig och glo på film eller nått :)

Ha det bra!
Kram


Usch

Hej på er!
Jag är trött och har massa saker att göra innan jag går och lägger mig.. Så jag har inte tid att sitta här :/ Kanske blir en stund till senare ikväll, om jag hunnit med allt!
Förövrigt känner jag mig på ganska uselt humör. Får nog ta och spela någon bra låt så jag blir lite glad :) Musik gör mig alltid glad!

Vad gör er glada en deppig dag?

Söndag morgon

Godmorgon! :)
Ska jobba idag igen, som vanligt :p Men innan dess måste jag hinna skriva en del på min svenska uppsats till nästa vecka. hade nästan glömt bort att jag skulle göra den.. Typsikt :)

Vanligt vis gillar jag faktiskt söndagar, men idag har jag för mycket att göra. Så jag får se hur det blir med bloggandet ikväll.

Ha en bra söndag :)

Leggings



Funderar på att införskaffa mig ett par såna här :)

Vad tycker ni? Snygga eller katastrof?

Date movie

Nu blir det film med syster :) Date movie blir det, parodi på massa filmer. Sjukt roligt. Jag verkligen älskar såna filmer :)





Hoppas ni har en mysig lördagskväll! :)

Chips och mys

Gud vad trött jag är.. Jobbat 10.30-16.00 idag. Inte jätte länge, men jag gillar inte att stressa på jobb lixom. Det blir att lite impuls jobba imorn med. De frågade om jag hade möjlighet att jobba så jag sa ju såklart ja. Snäll som jag är ;) Så jag ska jobba 11-17 imorn, även om jag såg fram emot en ledig söndag!

Ikväll blir det mys med syster :) Vi är hemma själva så det gäller att passa på.
Vi kanske köper lite chips och dippa o gottar oss med :)

Kram på er :)


Kort

Godmorgon :)
Ska snart åka till jobbet, men måste först skriva lite på min projektrapport. Igår hände något som verkligen var hemskt för vårt projektarbete! Men jaa, vi får väl lösa det på något sätt och ligga på med arbetet. Annars får vi ta hjälp av vår handledare som är riktigt dum i huvudet. Fattar inte vad det är med den människan.

Vad ska ni göra idag? :)

 


Mys

Sitter här med lite tända ljus, chips, ett glas cola och bara myser för mig själv. Riktigt härligt. Att bara slippa tänka på en massa annat känns bra just nu. Jag behöver en stund för mig själv.


Jag behöver damma min byrå ser jag...

Fredag :)

Hej hej :)
Äntligen fredag eller vad säger ni?
hade en lång dag i skolan idag så är ganska trött och sliten.. Ikväll blir det kanske lite mys med syster :) Känner att jag måste umgås med henne lite, har inte hunnit det på jätte länge. Hon är det bästa jag har, så det får jag ta vara på!

Vad ska ni göra ikväll? :)

Kram


Kul grej

Fick ett väldigt roligt telefonsamtal idag :) Det var från en modell sak i Malmö som undrade om jag då hade list att komma dit ochbli sminkad och fotad. Eftersom min polare hade varit där och typ skrivit upp några namn som kunde tänkas komma dit (jag var en av dem) så är det gratis :D Det kostar bara om man ska köpa någa bilder :) Så jag drar dit den 8 November med 4 polare ;) Riktigt nice! Det enda kul som hänt idag faktiskt..

Imorse, glad som attan. varför vet jag inte riktigt :p

Kram på er


Godmorgon



Jeans från Vero Moda
Linne från Hm
Tröja från Hm

Ha en bra dag! :)

Stress

Jag vet att när jag behöver dig som mest så är du inte där.



Ibland bara älskar jag bloggar! Alla skriver som saker som gjort dem glada under dagen och på något sätt blir jag också glad. All stressen bara försvinner. Läste på Sannas blogg idag om vad hon tyckte om stress. Hon hade skrivit att hon aldrig blir stressad och hon trodde då att stress är något man framkallar själv genom att man tror att man inte hinner med. Jag tror det är så sant! Jag är en sån person som verkligen inte kan hantera stress. Jag tror alltid att jag har för mycket att göra på för lite tid. Så jag fick mig en funderare när jag läste det :) Klicka på länken så kommer ni till hennes blogg där jag läste inlägget.

Kram :)


Today

Hej hej !
Ännu en lång dag över. Har hunnit med ganska mycket idag tycker jag, så nu återstår bara plugg också.
Har varit på teorilektion nu ikväll, kändes bra eftersom jag kunde det mesta som hon tog upp. Så nu kan jag lägga det lite på vila och bara repetera lite :) Så får jag lägga krut på körningen.

Today :

Jeansleggings från Gina
Tröja från Ullared

O så datorn på i bakrunden såklart ;)

Kram på er!

091013

Heej! :)
Gud vad mina dagar börjar bli långa.. Idag har jag iallafall varit i skolan. Sen tog jag en mysig fika med min älskade vän :) Efter det var det dags förkörlektion, som faktiskt gick jätte bra! :) Övade lite start i uppför och nedförsbacke. Ganska lätt när man väl visste hur man skulle göra :)
Direkt efter det åkte jag hem och tog cykeln till Ella och passade henne ett par timmar :) Detta var min väldigt hektiska och ointressanta dag.

Har ni gjort något kul idag? :)


Nu ska jag läsa lite om EU och äta chokladpudding!

Ha en fortsatt bra kväll :)
Kram på er!

En uppfattning om anka

Jag har aldrig sett ett program med Anna Anka, ändå har jag bildat mig en uppfattning om henne. Det är inte klokt! Så ikväll kände jag att jag var tvungen att kolla på iaf en liten bit av programet så att jag fick mig en "riktig" uppfattning av henne. Dock var den lika dan som jag den jag redan hade, men jag gjorde rätt för mig! Det är någonting med henne som jag inte tycker om. Om det är hennes syn på kvinnans ställning i ett förhållande/samhället eller om det är hennes uppfattning om omvärlden det vet jag inte.

Vad tycker ni om Anna Anka?

 


091012

Heej!
Hemma efter en hektisk dag idag.. Först skola, sen plugga lite på biblioteket, möta Elin och följa med henne på spruta och sist teorilektion i 1,5 timme.
Jag är helt slut! Jag mår inte riktigt bra, jag kämpar o kämpar men vart når jag? Ingenstans. Blir inte klok på det och tankarna bara snurrar varv efter varv. Jag har för mycket och jag vet inte hur länge jag kommer orka det.

Imorn blir det skola, körlektion, passa Ella och plugga. Hur orkar jag? Jag vet inte vad som driver mig, kanske känslan av att en dag komma härifrån.



Kram

...

Små trötta sötnosar <3


Helgen

Heej! :)
Nu är jag hemma i Skåne igen. Det märks verkligen att det börjar bli vinter. Det är kallt på morgonen och man får börja använda mössa. Helt klart mysfaktor med vintern, med alla värmeljus och så men kylan klarar jag inte av..

Hoppas alla har haft en underbar helg! :)
Jag har inte så mycket att berätta om min. Inget speciellt hände.. Jag har pluggat o så har vi storhandlat på Maxi. Inget intressant ;)

Kram på er!

Hejdå!

Då åker jag till mamma om en liten stund bara. Hon bor mitt ute i skogen, vilket innebär inget internet, ingen täckning och långa skogspromenader ;)

Ha en underbar helg!
Kram på er :)


I gotta feeling



Just nu regnar det för fullt här..

Snart helg

Såja då var torsdag, bara en dag kvar sen är det helg :) Skönt! Jag ska i och för sig till mamma i helgen så det blir ingen dator på hela helgen, nu vet ni det :) Det är ganska tråkigt och ovanligt eftersom man är så van vid att ha en dator omkring sig hela tiden. Det är kanske bara bra att hålla sig borta från just den tekniken ett tag :)

Idag händer inte så mycket. Måste plugga och sen ska jag ut och övningsköra med pappa.

Kram på er!

Idag är en bättre dag

Heej :)
Har haft fullt upp idag! Först skola med skolfoto (lagom kul), sen åt jag lite med syster och Jelena i stan, efter set var det dags för sista Gerdasil sprutan. ALLA sa att det gjorde ondast, men jag kände faktiskt ignen skillnad jämfört med de andra två :p
Jag och syster gick på stan efter det och fick en del grejer med oss hem (a) Bland annat köpte jag den mineralfoundation som jag skrivit om här :) Men jag fick också med mig en kofta hem, från rean på Hm :) I <3 rea!



Hoppas ni haft en bra dag! :)
Kram

Orkar inte, nej

Jag känner inte för att blogga idag. Idag är en sådan dag där jag tänker på allt mellan himmel och jord.
Tänker på hur mycket jag saknar dig och hur det var förr. Allt var bättre förr. Du fanns. Du fanns precis vid min sida. Varför skulle det förändras? Jag förstår fortfarande inte. Jag kommer aldrig förstå, det finns ingen förklaring.
Men var finns du? Du är någonstans där borta, inuti. Jag vet det! Du har bara svårt för att komma ut och visa dig igen. Alla tycker om dig, men du förstår inte. Jag behöver dig.. Nu om någon gång behövs du som mest. M.

Skriv gärna något uppiggande, vill ha något annat att tänka på.

091006

Hej hej! :)
Fick akuthämta Elin på moppe direkt efter skolan så nu är jag äntligen hemma :) Hon hade tydligen fått skjuts av pappa till skolan imorse och så gick det ingen buss hem..

Nu är det plugg som gäller, sen ska jag iväg och passa Ella! :)

Ha det bra sålänge.
Kram!


Skor från skopunkten



Skor från Skopunkten.
Ska faktiskt köpa 3 par där inom en snar framtid hade jag tänkt.
Jag gillar dess stövlar sjukt mycket! Sen får man ju se hur dem sitter på ;)
Pumpsen köper jag nog inte, dem la jag ut bara för dem var sjukt fräcka! :)

Vad tycker ni?

 


Vill inte

Teorilektionen ikväll var tråkig. Jag trodde det skulle komma mer nya saker, jag ville lära mig något :) Men det var tydligen bara en intruduktion så jag kunde redan allt. Men men, nästa gång hoppas jag på mer nya saker :)
Bokade nya körlektion också, så nu blir det två gånger i veckan hela November. Jag är på G!

Just nu måste jag faktiskt sätta mig med huvudet ner i skolböckerna. Även om jag inte vill och känner en stor dragningskraft till något helt annat så måste jag!

Ha en fortsatt underbar måndagskväll :)
Kram på er


Igen

Såja, då blir det återigen en runda till Lund idag. Har teorilektion på körskolan vid 17 tiden, så ska bara äta något och sedan åka :)

Hoppas alla har en bra måndag!
Kram

Måndag

Heej :)
Nyss hemkommen från körlektion. Gick sådär, måste träna jätte mycket hemma. Vill verkligen ha körkort så nu gäller det! :) Jag och pappa ska ut och köra lite ikväll förmodligen.

Nu ska jag sätta mig och plugga lite på antiken, lite samhälle och lite teori. Jippie, kan inte tänka mig en bättre sysselsättning ;)

Today :


Leggings från Ullared
Lång tröja från Gina
Linne från Hm
Armband från Hm

Kram :)


Foundation

Gud, man kanske skulle gå och lägga sig (a) Är ledig imorn, men ska ändå upp tidigt. Har körlektion på förmiddagen inne i Lund :) Sen ska jag se om jag kunde hitta en ny foundation. Funderar på denna :



Någon som provat den och vet om den är bra eller dålig?

Godnatt!


mums!

Heej :)
Har nyss ätit äppelpaj här med grannarna. Mums! Vi är dock lite fel på det eftersom det är kanelbullens dag idag, men skit samma (a) det går lika bra med äppelpaj och massa vaniljsås :)


Jaaa!

Nu har jag internet på min egen data för första gången sen april i år! Pappa fick äntligen tummen ur röven och fixade det :)

Har precis kommit hem från jobb, sjukt dryg dag på jobbet faktiskt. Inte så mycket som hände öven om det var mycket folk. Övningskörde hem med pappa och nu sitter jag här :) Måste tyvärr sätta mig och plugga nu så att jag verkligen kan allt till prov och allt annat vi har.

Ha det bra :)
Kram på er!


When love takes over

Jag verkligen hatar att plugga på lördagskvällar :/ Det är nog det tråkigaste man kan göra, men tyvärr är det nödvändigt just nu.. Ska jag klara av skolan och körkortet måste jag plugga varje ledig tid jag har.


Stress

Hejsan! :)
Nyss hemkommen från en extremt stressig dag på jobbet. Oftast så hinner man "vila" lite typ någon gång i timmen, men idagvar dte bara fullt ös hela tiden :o Jobbigt, jag får så ont i ryggen av att stå upp i flera timmar. Så idag var en jobbig dag.. Sen var det bara att köra moppen hem i ösregn och storm (y) Jätte kul. det är verkligen inte min dag idag :p

Nu ska jag svara på lite kommentarer, läsa lite bloggar och äta lite :)
Kram på er!


091002

Heej!
Gud vad kallt det är ute nu förtiden :o Har varit på center syd ikcäll med Jelena och det var inte speciellt varmt att köra! Det var dunjacka på som gällde för min del. Usch!

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Vi åkte skridskor på idrotten :) Faktiskt roligt, de är många som verkligen inte har någon balans överhuvudtaget alltså ;)
Nu ska jag värma mig lite till, håller på att bli förkyld igen och jag har verkligen inte tid med det!

Kram :)


TV

Ska gå och kolla klart på ett programm på TV nu. Har svarat på lite kommentarer, men svarar på resten imorn! :)

Godnatt!
Kram

091001

Heej! :)
Snart är det fredag :D Bara en lååång skoldag kvar, sen kommer min efterlängtade helg med jobb och massa plugg! Jippie ;)

Vad ska ni hitta på i helgen? :)

Nu ska jag iallfall dricka lite te och äta lite, sen blir det plugg en stund. Efter det drar jag och passar Ella några timmar! :)

Kram


RSS 2.0