Söndrig väska





NU

Jag har behandlat min väska liiite dåligt. Allt innerfoder har lossnat..
Ha en fortsatt bra kväll! :)
Kram


Försäljare

En sak jag verkligen tycker är jätte jobbigt, det är folk på stan från typ Telenor, Tele 2 eller whatever. Så försöker man gå en jätte omväg förbi för man vill inte bli stoppad av en sån där! Men nä, dom bara: "DU tjejen, vad ringer du med?". Jag bara öhh, en telefon? Nä det sa jag inte, men jag kunde sagt för jag gud vad jag tycker illa om dom! Inte personerna i sig med själva konceptet. Stor DISS!

Vad tycker ni?

090930

Hej! :)
Slapp dag i skolan idag. Hade skapande på morgonen där vi bara lekte och grejade lite med papper och sånt. Lagom bra lektion på morgonen ;) Sen va det brandövning en stund. Jag lovar, rektorn bestämde sig för att göra det idag bara för att det var svin kallt ute! Han ville säkert plåga oss med att stå ute i en kvart. Nä fy vad kallt det var imorse (a)

På lunchen blev det donken och en runda på stan :) Köpte mina armband som jag skrev om igår

Ganska dålig bild, men dock en bild :)

Nu ska jag gå o plugga en stund, sen blir det mat :D
Kram


Today

Passade som sagt Ella nu ikväll. Hon är så mysig! Det är såna här saker som gör min vardag lite roligare :) Får ju pengar för att jag gör det, men ser det ändå inte som ett jobb för det är ju så kul!

Today :


Tröja från jc
Jeans från Vero moda

Imorn ska jag nog ta och leta efter en ny väska. Min är kaputt! Helt totalt sönder. Hela innefodret håller på att lossna. Jag lägger upp bild på detta någon gång alltså för det ser hemskt ut x)
Sen har jag kollat på lite fina smycken på hm, så det blir en runda på stan snart :)

Kram! :)


Skolan

Heeej! :)
Sitter i skolan just nu och funderar lite över vårt projektarbete.. Känns som att vi inte kommer någonstans, men det blir nog bra tillslut :)
Har utvecklingssamtal idag efter skolan och sen ska jag passa Ella så det blir inte så mycket skrivande fören ikväll.

Ha det bäst
Kram

Plugg och TV

Nu har jag pluggat ett tag och kollat på sveriges fulaste hem eller vad det heter. Jag diggar Simon och Tomas starkt, dem är sjukt balla! :)

Ska faktiskt ta och fortsätta plugga nu ett tag, sen blir det nog till att få lite sömn :) Vilket verkligen behövs, känns som att jag är överallt och ingenstans på sjukt kort tid. Med andra ord, jag känner mig fruktansvärt stressad och har ont i magen för det. Men så är det..

Godnatt! :)
Kram


090928

Heeej! :)
Skolan idag var helt okej för att vara måndag ;) har inte jätte mycket tid att blogga just nu, har jätte mycket att plugga på så skriver bara några rader. Jag har en inlämning ikväll och ett prov imorn.. Så det behövs pluggas.

Har ni haft en bra måndag? :)



Kram! :)


090927

Heeej! :)
Idag har jag faktiskt haft min sista tävling för säsongen.. Gick inte så bra, men det trodde jag heller inte att det skulle göra så det är lungt ;) Har inte hunnit träna så mycket nu när skolan dragit igång så jag var inte jätte taggad över att spela idag. Men men :) Alltid kul att komma ut lite.
Kom hem för ca 1,5 timme sen. Satte mig och pluggade direkt! Har knappt hunnit det i helgen och jag behövde det verkligen! Har prov på tisdag och jag har inte pluggat jätte mycket på det :/ Så det gjorde jag ett tag innan jag satte mig framför dumburken ;)

Nu ska jag svara på alla kommentarer som jag inte svarat på. Har fått otroligt många nu i helgen! :) Men det är bara så kul!
Ha det bra
Kram :)

Hemma!

Heeej allihop! :)
Nu är jag tillbaka i Skåne igen. Åkte till mamma igår och idag åkte jag till mormor och firade henne :) Mys!
Tänkte bara göra en snabb uppdatering, har nyss svarat på alla kommentarer. Ska bara kolla lite andra bloggar nu och sen ska jag sätta mig och plugga.. Hinner inte det imorn eftersom jag ska tävla så det är lika bra att göra det nu :)

Ha det bra!
Kram :)



090925

Heeej! :)
Kom nyss hem från skolan efter att ha väntat i en timme i Kävlinge på en buss som aldrig kom! Fy f'n vad jag hatar Skånetrafiken!
Måste snart dra igen, ska till mamma så vi hörs väl inte fören imorn kväll!
Ha de bra!

Kram

Vipanloppet

Jag kom inte in på 42 min igår :o Misstänkte att dem hade gjort fel men påpekade inte det, så idag hade dem ändrat min tid till 41:59. Vilket innebär att jag fick någon tröja som bara dem som sprang på under 42 min får. Övernöjd! :)

O föresten hade jag 28 unika besökare tillslut igår! Tack så mycket allihop <3

Hörs när jag kommer hem från skolan :)
Kram

Jaa :)

Jag har inte jätte många besökare varje dag, men jag är så glad för alla som läser och idag är det nog flest, än så länge! :) 23 unika besökare idag! 



TACK!

Panik!

Har bestämt mig för att det inte blir någon innebandy för mig ikväll. Är sjukt trött!
Fick panik-köra till Elins skola innan idag. Ingen hade tagit hem matteboken till henne så jag körde så fort jag kunde dit innan skolan stängde. Kom precis så att vaktmästaren släppte in mig (a) Så jag fick tag i hennes mattebok :) Sen körde jag inom biblioteket på hemvägen och lånade en bok om barns utveckling till mitt arbete som ska vara klart på måndag tror jag.. Hoppas på högre betyg denna gången :)

Ha det fint!
Kram :)


Vipanloppet

hej hopp!
Idag har jag sprungit 8 km med skolan, som jag skrev igår :) Kom in på 42 minuter vilket är sjukt bra för mig! :) Så jag är hel nöjd.
Annars hade jag inte hunnit med att göra så mycket idag. Ska snart gå och plugga och ikväll är dte innebandy med golfen. Vet dock inte om jag orkar det efter alla dem km idag (a) Får se :)

Ha det bra sålänge
Kram :)

OBS :)

Glöm inte att ni kan följa mig på Bloglovin! :D <3

Godnatt!

Joggingrunda

Kom nyss in från en minimal springtur. 2,5 km blev det :) Ska springa lopp imorn på skolan och jag hoppas jag får MVG. Då ska man springa på max 50 min, 8 km :)

Kollade lite på hm's hemsida idag. Hittade den här snygga koftan :)

Gillar att den har korta armar och är helt öppen framtill :) Vad tycker ni?

Nu ska jag äta chokladbollar och dricka te (a)
Kram! :)

090923

Heej allihop! :)
Idag mår jag sååå mycket bättre. Tack alla som gjorde min dag!
Har varit i skolan idag som vanligt. Hade redovisning och läxförhör bland annat. Lagom kul ;)
Stack in till Lund och åt Mc Donalds på lunchen. Mycket bättre än fiskgratäng med apelsin och morot som serverades i skolan. Jag tycker skolans mat är sjukt äcklig. Antingen smakar det ingenting eller så smakar det övermycket. Nej, det är bara inte gott!

Eftersom jag är på så bra humör idag har jag även hunnit plugga ca 40 min sen jag kom hem :) Kände mig riktigt pepp för det för en gångs skull. Dock är jag inte färdig så måste fortsätta efter jag kollat datan..

Ha det bra så länge :)
Kram


Bad day

Heeej!
Skola idag som vanligt. Sen hade jag min första körlektion :) Kändes som att hon tyckte jag var sådär faktiskt.. Eftersom hon tyckte att jags kulle ta körlektion två gånger i veckan i typ 3 månader.. Men jag får se.
Sen åkte jag hem och passade Ella :) Mysunge!

Annars mår jag ganska dåligt idag. Började med att jag försov mig en timme och kom försent till skolan... Sen har det bara gått utför! Nej, idag är en sån dag som jag bara skulle vilja sjunka genom jorden. Kanske komma upp ett år senare och fortsätta.

Förövrigt ska jag nog bli nunna ett tag.

Ha en bra kväll
Kram!

iiih

Imorn blir jag själv på projektarbetet :( Jelena ska ta bort sin tandställning och då gör det mig ingenting att jag blir själv! :D Var bara så tvungen att skriva det för det kommer bli såå fint :) <3


Dagens

Jeansleggings - Gina
Linne - JC
Tröja - Ullared
Jacka - Gina
Halsduk - Hm
Skor - DinSko


Imorn har jag min första körlektion och jag kommer vara så nervös! Önska mig lycka till (a)
Kram!

090921

Nu var äntligen där här skoldagen över! Jag har varit på så dåligt humör nu på eftermiddagen att jag själv blev förvånad. Känns som att det blev för lite sömn denna helgen.. Men men, dessutom är måndagar riktigt dryga.


Är lite förvirrad, jag behöver bara tid till att tänka på vad jag verkligen vill! Jag vill inte göra något impulsivt och sedan ångra det hur länge som helst... Sorry


Nej, nu måste jag faktiskt plugga! Inget förvånande, men ändå :)
Ha det bra sålänge
Kram!

Bildinlägg!


Sanna


Hmm, bara jag och Sanna som var med på det här fotot ;)


Så, nu var alla med ;)

Kram!

Helgen

Heeej! :)
Känns som att det är dags för uppdatering nu. Har haft fullt upp hela helgen faktiskt.
Igår jobbade jag till 17 och sen stack jag hem fort som ögat för att hinna packa det sista, cykla till Kävlinge och ta tåget 18. Jag hann ;) Men det gick i hyperfart! Tog tåget med Sanna till Lund, sen bytte jag och åkte vidare till Jelena i Hjärup. Väl där käkade vi lite pizza, fixade oss fort som attan sen tog vi tåget till Lund och sen vidare på förfest hos Carro :)
Sen stack jag, Jelena, Sanna, Carro och Sofie in till Lund (Kulturnatten). Gick rundor lite sen satte vi oss på Viggos :)

Tack för en underbar kväll!
Lägger in bilder i nästa inlägg, måste fixa över dem från kameran först :)
Kram

Vill ha grejer


Väska från Hm, 199 kr


Skärp från Hm, 79,50 kr

Morgon

Godmorgon! :)
Har precis ätit frukost, så nu ska jag effektivisera min tid och gå o plugga... Hinner inte det idag annars. Ska jobba 11:15-17:00, sen ska jag ta tåget till Jelena vid 18.. Så det blir tajt schema ;)

Hoppas ni har en bra dag! :)
Kram

Världens bästa granne!

Det har varit en lång dag idag, trots att jag började 13:30.. Hade matte i 2 timmar, sen stack jag hem till en polare. Missade precis tåget gem vid 7 så fick vänta typ 40 min på nästa tåg :/ Drygt! Sen hämtade farmor mig i Kävlinge :)

Åh, alltså jag måste säga att jag har världens gulligaste granne! Jag ska på kulturnatten imorn i Lund, så hade jag först tänkt sova hos Sanna i Kävlinge för det går inga bussar hem till mig på natten. Så sa min granne bara: "Ja, men om du vill kan jag hämta dig i Lund eller Kävlinge, eller var du vill. Spelar ingen roll om det är kl 12 eller kl 3 på natten!" Asså gud, hon måste vara världens snällaste person! :)

Nä, nu måste jag packa ner lite kläder inför imorn kväll. Ska göra iordning mig hos Jelena så det blir ju en del grejer ;)

Ha det så bra! :)
Kram

Dagens..

Jeansleggings från Gina
Linne från hm
Lång tröja från Gina

Ha en underbar fredag! För det tänker jag ha :)
Kram


Förkyld :(

Godmorgon! :)
Idag är jag sjuuukt förkyld :/ Har varit det ett par dagar nu, men idag är det riktigt jobbigt. Vaknade vid 7 av att jag hostade, kunde inte somna om.. Men sov iaf en liten stund till, från typ 8 till 9. Börjar inte fören 13:30 idag, så jag kunde haft lååång sovmorgon :/ Menmen.
Börjar egentligen halv tio, men både sammhällskunskapen och idrotten var inställd ;) Det gillas! :)

Igår kväll var jag på innebandy med golfen. Spelade dock inte, ville inte riskera det med min förkylning. Så jag bara satt och tog tiden och umgicks med Danni :) Kul ändå!

Nu ska jag duscha, käka frukost och bestämma vad jag ska ha på mig idag... (Det är jobbigt!)
Kram :)

neeej...

Jag orkar inte! Det är bara för mycket nu! :(
Har verkligen för mycket att göra och känner mig stressad heeela tiden.. Vad ska man göra ?

090917

Heeej :)
Har varit ute hela dagen idag, på skåneresa med skolan. Så nu är jag helt slut!
Vi började med att åka till Simrishamn sen var vi på STens huvud och S:t Olof (någon kyrka). Mycket spännande... Haha, nä men vi gjorde dagen rolig iaf :)

Här kommer några bilder, sen ska jag gå och plugga :p

   
(Klicka på bilderna för att få dem större)

Nä, ni får ha det så bra sålänge! :)
Kram


Mums!

Nu har jag precis gjort min pastasallad med kyckling och fetaost inför Skåneresan imorn ;) Mums! Nu sitter jag här och äter ananas x) Var sjukt sugen på färsk ananas innan idag så var tvungen att köpa det :)

Fick precis reda på att den skolan vi kontaktade i samband med vårt projektarbete inte var intresserade av att vi anordnade ett disco där :/ Synd och jobbigt! För nu måste vi leta vidare... Men men, vi ska klara det! :)


I skolan såklart :)

Ha en bra kväll, nu ska jag plugga historia :)
Kram!


090916

Heeej :)
Hemma från skolan nu, sjukt slapp dag. Fick sluta tidigare på nästan alla lektioner. Det gillas :)
Idag har jag ingenting planerat förutom träning ikväll och så måste jag plugga lite inför vår underbara SKåneresa imorn. Med underbar var jag väääldigt ironisk, det ska bli så sjukt tråkigt! Men men.
Ska plugga lite nu och sen njuta lite av vädret! :)

Kram!

090915

Heeej :)
Sitter här och nördar mig för en gångs skull ;)
För det första kan jag inte fatta att Dirty Dancing stjärnan Patrick Swayze har dött :o Jag verkligen älskar den filmen! Kollar på den filmen typ jääätte många gånger i veckan (a)

Men idag har jag iallfall varit i skolan, sen har jag passat Ella :) Vi var på lekplatsen och sen kollade vi lite på ankorna. Mys :)

Dagens

Jeansleggings från gina
Tröja från hm
Gamla converse
Halsduk
från hm
Jacka från hm

O nu gott folk, är jag så trött att jag ska gå och lägga mig..
Så godnatt :)
Kram


Skolan

Sitter i skolan och skriver arbete om Simrishamn. Jippie! Har världens jobbigaste lärare.. Jag kommer dö på hennes lektioner snart alltså.
Hörs när jag kommer hem :)
Kram

090914

Heeej :)
Har precis färgat Elins hår, får se hur det blir ;) Hon bestämde sig för att färga håret brunt nu, fint inför hösten :)

Farmor är hos oss nu :) Vi har ätit tårta idag, festa till det på en måndag är ju aldrig fel. Eller? ;)
Annars har jag pluggat mest hela eftermiddagen/kvällen.. Tråkigt..

Sov så gott! :)
Kram

Sweet home

Har nyss kommit hem från skolan :) Farmor kommer om någon timme och ska vara här medans pappa och co är iväg. Mys :)
Började ett nytt arbete i skolan idag om 4-5 åringens utveckling som jag snart måste sätta mig och skriva lite till på.. Måste även plugga tråkig historia.. Men men :)

Ha det bra sålänge! :)
Kram

Hemma

Heej :)
Har precis kommit hem från farmor och farfar. Gick jättebra att köra upp dit, även om det regnade ;)
Åt jätte god middag och jätte god efterrätt, så det var perfekt :)

Är det någon som kan förklara för mig vad skillnaden är mellan den blåa och den röda stapeln i sin statistik? :) Jag fattar inte riktigt det.. Har försökt förstå och läsa mig till det, men nä det går inte :p Så jag hoppas någon kan förklara (a)

Sov gott! :)
Kram

Dagens

Då ska vi snart åka till farmor och farfar och fira farfar som fyller 70 år och två veckor :) Ska faktiskt köra upp dit så jag hinner övningsköra lite innan pappa och katte åker till grekland imorn..

Dagens :)
Jeansleggings från Gina
Linne från Gina
Kofta från Gina

Blev lite mycket Gina idag (a)

Ha en fortsatt bra dag! :)
Kram


trettondeseptembertvåtusennio

Godmorgon! :) (säger jag kl 12 på dagen..)
Pappa och Katte gifte sig igår så vi hade som sagt fullt upp hela dagen. Jag och Elin sjöng "Det vackraste" i kyrkan.. Jag var svin nervös och jag undrar om alla sa att det var fint bara för att jag var så nervös eller för att det faktiskt var fint.
Sen hade vi fest på Långa Längan i Bjärred, trevligt :) Mycket mat och mycket dans ;)
Så nu är allt över.. Äntligen!

Lägger in ett par bilder, tog inte så många :)

 

Tog ingen bild på hur jag såg ut, så dansen med pappa är bästa bilden ;)

Kram!

...

Heeej :)
Nu har vi precis burit klart alla saker till bröllopet så nu ska jag bara göra mig iordning och sen ska vi på fotografering. Sen kl 15 är det dags...

Ha en bra dag/kväll/natt :) Så hörs vi imorn :)
Kram!

Såja :)

Så nu är jag hemma! Slutade skolan vid 3, men gick i Lund en runda med Jelena efter det :) Köpte ett vitt linne och den koftan jag la in häromdagen :)

 


Nu måste jag gå och städa sen ska jag plugga (på en fredag, jag är störd!)

Ha en bra kväll! :)
Kram


Hej

Sitter i skolan just nu. Skrev ingenting igår eftersom jag hade såå lite tid och såå mycket att göra :/
Träffade Tessi och Jelena och kollade på film inför vår redovisning på svenskan. Sen åt vi lunch tillsammans :)
Tessi stack hem och så fortsatte jag och Jelena på vårt projektarbete till typ kl 4. Sen cyklade jag och passade Ella mellan 17-20. sen var det bara hem och göra samhällsläxa och plugga teori, sen var dagen slut helt plötsligt...

Lägger in lite bilder när jag kommer hem!
Kram

Höst

Två saker som jag skulle vilja ha inför hösten :)

   

Usch

Jag är såå lat! Jag skrev innan att jag skulle plugga, men har fortfarande inte gjort det (a)
Har varit ute med Nora en runda så glömde bort att jag skulle plugga.. Men får ta och göra det snart ;)

Btw, imorn är jag ledig! =D höhö
Fast kommer ändå inte ta det lungt för jag har massa saker att göra :(

Försökte nyss ladda upp bild på Nora, men datan sa ifrån att det inte gick.. hmm, får kolla på det sen.

Kram!


Onsdag

Guud, det har varit en lång dag.. Skolan för min del såklart, med ännu en tidig morgon. Efter skolan åkte jag och Elin till församlingshemmet och övade på vår låt inför lördag. Gick skit bra och jag hoppas det låter bra också ;)
Skulle egentligen tränat ikväll, men den blev inställd. Så nu har jag massa tid för att plugga :p Både positivt och negativt ;)

Ska äta nu så lägger upp en inlägg senare :)

Kram!


<3

Passade Ella ikväll som sagt :) 3 timmar blev det. Vi gick ner till ån och matade ankorna med lite bröd ;) Mys.

Annars mår jag allmänt dåligt just nu.. Tror jag ska ut och gå en runda så jag blir av med lite tankar! Så tyvärr kommer jag nog inte skriva mer idag..

Ha en fortsatt bra kväll!
Kram

Hallå?

Jag blir så irriterad! Vi hade projektarbete idag med sämsta läraren ever. Hon håller på att säga att våra idéer nog inte kommer att funka (även om det är skit lätt) och säger att det här är för svårt för er o.s.v. Hallå, är man lärare ska man väl inte trycka ner dem? Man ska väl peppa eleverna och säga att det här kan nog gå att genomföra eller något liknande! Nä fy på denna människa! Hemsk..

Annars har det varit lungt i skolan idag :) Förutom att tåget var försenat 50 min från Kävlinge till Lund imorse och att jag och Sanna tog bussen ist. Stressade som fan och kom ändå 10 min för sent.. Läraren bara igga oss när vi kom, men men. Hon är som är ;) Hon också...

Nu ska jag äta naturgodis och plugga (a)
Sen ska jag passa Ella vid 17 tiden :)

Ha det bra
Kram!


.. just det!

Har kollat in den här tröjan på nelly.com idag :) Riktigt fin tycker jag!


=)

Nu kan jag faktiskt vara nöjd med mig själv. Var ute och sprang ca 7 km och kom nästan precis in :) Härligt! Så jag ska snart hoppa in i duschen sen måste jag faktiskt plugga lite till :/ Hinner knappt göra något annat..

Men men, hoppas ni haft en bra dag/kväll :)
Kram!

sjundeseptembertvåtusennio

Heej på er :)
Tråk måndag igen och det betyder såklart skola.. Det börjar kännas att man är skoltrött på riktigt nu, fast det funkar att tänka på att studenten är på gång ;)
Dessutom känns det som att jag har för mycket att göra :/ Måste plugga och klara av skolan, hinna med jobbet, sitta barnvakt, träna på sång till bröllopet, plugga teori inför körkort, övningsköra, planera student, tänka på vad jag vill göra efter gymnasiet och helst ska jag hinna ta det lite lungt också. Fast just nu känns det inte som att jag gör det..

Nä, gissa vad jag ska gå och göra nu ? ;)



Kram!

Plugg...

Nu har jag pluggat heeela kvällen! Så drygt :( Blev iallafall klar med arbetet som ska in imorn :) o så har jag pluggat ganska mycket till provet imorn... Så det ska nog gå bra :) Satsar ju högt såklart (a)

Nu ska jag umgås lite med syster sen ska jag sova :)

Ha det bra!
Kram

Snabb uppdatering

Heeej! =)
Kom hem från jobb för en stund sedan. Jobbat 8-16 idag. Hyfsat tråkigt ;) Men får väl tänka på att det blir pengar av det :)

Har egentligen inte tid att sitta här :/ Måste gå och plugga.. Sjukt drygt, men nödvändigt.

Ni får ha det så bra sålänge =)
Kram

,

http://www.viraltrafik.se/?suundmark
Vill återigen tipsa om denna sidan :)

Snart kommer Jelena hit :) Ska hämta henne i Kävlinge, sen ska vi fixa lite med vårt projektarbete och sen typ kolla på "Män som hatar kvinnor". Den är såå bra tycker jag! :)
Så det blir mys!



Gulligt!

Vi var hos grannarns igår kväll. Kom hem ganska sent så orkade knappt starta datorn då x) Deras 3-åriga dotter är iallafall översöt.. Hennes mamma frågade henne : "Vad ska du bli när du blir stor?" och hon svarade "Jag ska jobba på mcdonalds som Emma!". Lite stolt blir man ju ;) hihi. Sen frågade vi vad hennes fiskar hette och då svarade hon "Emma och Elin".


Idag stack vi iväg tidigt för att handla lite kläder till bröllopet som är om en vecka.. Köpte skor, strumpbyxor och kofta. Så nu är det klart :)
Lägger in en bild på dagens också :) Eller iallfall det jag hade på mig när vi var och handlade. Nu sitter jag här i mjukisbyxor och tröja ;)

Hoppas ni hittar på något kul i helgen :)
Kram!


Heeej

Så, nu var Elins skrattanfall slut.. Trodde jag skulle dö av skratt så mycket HON skrattade! Det värsta var att inte skrattade åt något. Hon bara började skratta helt plötsligt.. Haha kul (a)

Äntligen fredag idag iallfall =D Sjukt härligt. Vi ska äta god mat ikväll, bara jag, Elin och pappa :) Vi ska äta fläskfilé, krocketter och tzatziki :) Mmh!


Men nu ska jag iallafall städa.. Blir tvingad nu när pappa kom hem!

Lägger in bild på dagens först :




Jeans från gina
Linne från jc
Tjocktröja från gina

Fredagsmys
Ha en bra kväll!
Kram

Fredag

Försov mig imorse så missade den bussen jag egentligen skulle med.. Men men, så det var bara att vänta på nästa :p SOm förövrigt går om en kvart.. Lär komma lite försent till idrotten. Men så får det va..

Hörs när jag kommer hem från skolan :)
Ha en underbar fredag!
Kram

ikväll

Har precis varit ute med Nora :) Ska faktiskt snart gå och lägga mig så jag lägger in lite bilder från promenaden, ganska ofräscha men det bjuder jag på ;)

   
Klicka på dem för att få dem större :)

Det var några bilder där jag ser ut som en kyckling i håret, Elin är söt och det är Nora också!

Godnatt allihopa! :)
Kram


hmm..

Är det någon mer som har det lite krångligt på bloggen just nu? Ibland visas inte min statistik och ibland visas inte mina inlägg eller kommentarer... Skumt.


http://www.viraltrafik.se/?suundmark
Gå in :)


Dagens :)

Så, här kommer en ganska dålig bild på dagens outfit. Var ganska stressad när jag tog bilden imorse, så den blev som den blev ;)



Jeans från gina
Linne från hm
Tröja från hm

Gjorde tyvärr misstaget att gå hemifrån utan jacka. Det började ösregna när jag skulle åka hem, så det var ganska kallt..

Men men, nu ska jag snart lämna över datan till syster och gå och plugga körkortsteori..

Ha det bra!
Kram

Gott!

Såja, nu har jag ätit min lunch för idag. Makaroner och ketschup ;) Lättlagat kan man ju säga. vet föresten inte om jag stavade ketschup rätt?

Hyfsat tråkig dag i skolan idag. Tycker fortfarande att det är drygt att börja 8:00, men men inget att göra åt..
Ska sätta mig och plugga nu. Lägger in dagens outfit senare ikväll :)

Ha de bra!
Kram

Sad

Deprimerat inlägg, men just nu i, precis i den här sekunden, så känns allt hopplöst!
Är det någon som kan säga något bra så man piggar till sig så är det välkommet..

andraseptembertvåtusennio

Äntligen hemma från skolan. Fick tag på körskolan tillslut så nu har jag bokat tider för hela Oktober :) Känns riktigt bra att komma igång med körningen nu.

Fick sämsta handledaren till projektarbetet.. Vi fick i och för sig veta det igår, men då var jags å irriterad att jag inte ens orkade skriva om det! Hon pratar till oss som om vi går i 5:an och hon underskattar våra idéer och vår förmåga. Hon tror alltså inte på vad vi ska göra utan tror att vi kommer att misslyckas. Kärrning? Japp. Men vi ska klara projektarbetet iallafall och det tror jag vi gör :)

Hinner inte skriva så mycket just nu. Måste skriva på ett arbete som ska lämnas in på måndag, plugga till prov, göra idrottssak och tillslut hinna plugga lite körkortsteori.. Får väl se hur mycket jag hinner. Har träning klockan 19 så hoppas hinna mycket innan dess..

Dagens :



Jeansleggings från gina (använder dem ganska mycket nu för tiden)
Linne från hm
Jeansjacka från gina

Kram!

Skolan

Sitter på skolan i biblioteket och skriver lite. Vi har lång lunch idag så vi börjar om en halvtimme..
Har försökt ringa körskolan nu hur många gånger som helst, men det är bara upptaget hela tiden. Får försöka igen efter deras lunch vid 13-tiden. Måste boka tider för Oktober så jag har lite.

Ja, snart ska vi ha historia. Jippie, absolut favorit. Eller jag menar, ämnet tycker jag är intressant, men läraren än överdryg!

Ha en bra dag :)
Kram

Härligt

Kom nyss in från en springtur. Riktigt härligt :) Är inte ens trött nu när jag kom in så det är toppen!

Vill återigen tipsa om den här länken :)

http://www.viraltrafik.se/?suundmark

Lätt sätt att få nya läsare på :) Klicka in!



Nu ska jag ta en välförtjänt dusch :)
Ha de bäst och sov gott när ni lägger er ;)
Kram

förstaseptembertvåtusennio

Har precis lagat och ätit spagetti och köttfärssås :) Mums!

Första september.. Det är mörkt klockan kvart i nio! Inte klokt om man jämför med i somras.. Men det är väl så det ska vara när det börjar närma sig höst.
Känns som jag har övermycket att göra just nu.. Så kan tyvärr inte skriva mer utan måste sätta mig och plugga en stund. Sen ska jag ut och övningsköra med pappa :) Får se hur det går ;)

Hoppas ni haft en bra dag :)
Kram

Skolan

Sitter i skolan just nu (sista lektionen). Håller på med arbete om barns utveckling. Intressant ;)

har provat ut studentmössa och kläder idag :) Har äntligen bestämt mig. Så ska ner och beställa det nu efter lektionen :)

Ha de bra!
Kram


RSS 2.0